Boekingen
Indien u een optie of boeking wilt plaatsen kunt u hieronder de gewenste datum en tijd aangeven.
CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.

Krachtig, energiek en hard is precies wat Beatfreak op de tafel brengt. Zijn eerste smaak van succes kwam na zijn succesvolle deelname aan de DJ-wedstrijd van Radical Redemption.
Daarna was deze zelfverzekerde jonge producer en uitzonderlijk talent op een missie om de scene van Raw Hardstyle te veranderen.
Marvin is vastbesloten om zichzelf naar een volgend niveau te werken. Deze geboren entertainer uit het diepe zuiden van Nederland duwt zichzelf en zijn uitvoeringen steeds verder.

Met releases als: “Curse of the Clown, Madness en Pay up” zette hij voet aan de grond van een geheel nieuw niveau van muziekproducties.
Zijn charismatische en energieke uitvoeringen maken het publiek gek. Maar ook de grootste namen in de scene houden deze getalenteerde DJ / Producer in de gaten.

Zijn nummers worden al ondersteund door mainstage-artiesten op de grootste podia.
Niet alleen bekend van zijn uitstekende producties, maar ook van zijn uitstekend charisma op het podium staat garant voor een groot succes van entertainment.
Beatfreak trad op op enkele van de meest gerenommeerde festivals die bekend zijn in de Hardstyle-scene, zoals Decibel, Ground Zero en Live For This. En hij is klaar om de wereld te veroveren!

 

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch