Line-up planning

Verschillende artiesten nodig maar niet de connecties of tijd om alles uit te zoeken? Wij beschikken over het netwerk en de deskundigheid om uw gehele line-up te verzorgen.

Stage hosting op festivals & Clubs

Namens Blackness kunnen we een gehele stage hosten op diverse festival en clubs. Hierbij kunnen we zorg dragen voor de invulling van het programma, sfeerinvulling, promotie en meer.

Artiestenmanagement

Als artiest ben je natuurlijk het liefst bezig met muziek maken, daarom is het vaak moeilijk om je te focussen op de randzaken. Wij helpen artiesten met het uitstippelen van hun carriƩre. Hierbij bieden we hulp aan op het gebied van: social media, boekingen plannen, contracten en riders opstellen, facturen maken en nog meer. Daarnaast stimuleren we het samenwerken met andere artiesten door middel van ons netwerk.

Tour management

Van plan om op een buitenlandse tour te gaan? Wij gaan op zoek naar de beste locaties, gunstigste vluchten en de fijnste hotels zodat de artiest zo min mogelijk reistijd heeft en zoveel mogelijk tijd heeft om zich voor te bereiden op zijn optredens.

Concept ontwikkeling

Een goed idee voor een evenement maar niet de expertise om het ook daadwerkelijk uit te voeren? Wij kunnen meedenken in de uitvoering van uw concept of idee. Daarnaast zijn we ook bezig om zelf steeds nieuwe concepten te ontwikkelen.

Evenement begeleiding en advies

Blackness heeft een full service evenementen service. Zo kunnen wij de ontwikkeling en gehele productie van een evenement uitvoeren. Niets is onmogelijk! Van feestzaal tot festival stage met bijpassende line-up. Bij Blackness is alles mogelijk. Denk aan licht, geluid, podia, tenten en sanitaire voorzieningen. Of het nu gaat om 1 artiest boeken of een gehele line-up, van een advies tot gehele productie. Alle soorten artiesten, van DJ tot volledige band. Maatwerk, duidelijke communicatie en professionaliteit staan voorop. We helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken!

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch