Premium kleding

Samen met Kingsmen Clothing hebben we een nieuwe lijn shirts ontworpen. De shirts zijn te bestellen in de maten S t/m XXL.

Bestellen kan door een mail te sturen naar info@blackness-events.nl

Vermeld je naam, adres en maat. Prijzen zijn exclusief verzendingskosten.

Blackness Shirt | €55,00

Op de rug van het shirt staat “Be The Music”. Dit is Blackness wilt uitstralen, het is niet ons werk maar onze passie. We ademen muziek, we zijn de muziek.

Op de voorkant staat het Blackness logo. Dit is geïnspireerd van het infinty logo. Het staat voor eenheid met oneindige kracht. Die kracht en energie komt dan ook terug tijdens de evenementen.

Entropy Shirt | €60,00

Als Entropy op het podium staat voel je een bom van energie en kracht afgaan. Van het begin tot het einde alles geven en maximale inzet. Dat is waar dit shirt en Entropy voor staat. Chaos creëren en altijd alles geven, dat is waar het om gaat. Deze kernwaarde staat dan ook op de rug van het shirt: Power, Energy, Chaos.

Op de rug van het shirtje staat het logo van Entropy, de ‘Star Of Chaos’.

Beatfreak Shirt | €60,00

Op de rug van het shirtje staat de tekst wat geheel bij Beatfreak past. “Freaks for the weekend” In het weekend alles geven, je energie kwijt kunnen van de hele week en in de nacht in de menigte jezelf helemaal kunnen loslaten.

Op de borst staat zijn eigen logo waar een clown te zien is. Deze clown staat voor het “freaky” gevoel wat voortvloeit uit zijn muziek.