Blackness

Blackness is een Hardstyle event waar opkomende (Raw) Hardstyle artiesten een podium krijgen, aangevuld door gevestigde headliners in de Hardstyle scene. Na 5 jaar en 9 succesvolle edities door Limburg is Blackness uitgegroeid tot een begrip onder de Hardstyle liefhebbers. Voor bezoekers resulteert dit dan ook altijd in een vette avond waar talent wordt ontdekt en bekende headliners worden gezien

On Fire

Het nieuwste concept voor jongeren! On Fire staat voor de leukste DJ’s, gezelligste mensen en vooral heel veel feest en plezier! Met dit nieuwe concept willen we een leuke uitgaansbeleving bieden aan jongeren. De avond zal gevuld zijn met de meest uiteenlopende muziek: Van Funky House, Urban, House tot zelfs Hardstyle!

Music Is The Answer

Music Is The Answer is een rondreizende show voor jongeren uit zorginstellingen waarbij muziek en beweging centraal staan. Met onze partyvrachtwagen en enkele artiesten, sporters en sprekers bieden we afleiding aan jongeren in zorginstellingen die in deze coronacrisis meer binnen zitten dan ze gewend zijn.

Kijk voor meer informatie op de website.

Partybox

Partybox is het concept voor jouw (thuis)feest! Wij zorgen met onze partypakketten voor alles wat je nodig hebt om jouw feest tot een succes te maken.
We leveren onder andere: Licht, geluid, DJ Gear, Top DJ’s in alle muziekgenres en alle andere benodigdheden voor een topfeest zoals: Confettishooters, rookmachines, opblaasdieren, bubbelmachines, foamsticks, ledsticks en meer! Ohja je hoeft je natuurlijk geen zorgen te maken over de op- en afbouw van alles, dit regelen wij!
Kortom alles wat jij nodig hebt voor je tuinfeest, eindexamenfeest, verjaardag, mini-festival en ga zo maar door. You name it!
 

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch